inspirerend ontwerpbureau & showroom Hoeve

Wilhelmina Hoeve - Helenaveen

ONTWERP EN REALISATIE ONTWERPBURO MONUMENTALE HOEVE
De Hoeve is gerenoveerd met behoudt van de bestaande kenmerken. Met eenvoudige ingrepen en natuurlijke materialen is een nieuw onderkomen gerealiseerd, welke voldoet aan de huidige eisen. Diverse orginele elementen van het gebouw zijn gelukkig behouden gebleven wat het sterke landelijke gevoel van de Hoeve benadrukt. 

Verder hebben we op diverse plaatsen in de Hoeve bijzondere materialen gebruikt om de klanten extra inspiratie te geven van wat er allemaal mogelijk is. We hebben daarom het landelijk gevoel gecombineert met strakke industriële elementen. Met veel nadruk op openheid, licht en ruimte.

Dit resulteerde in o.a. een prachtige, metalen, glazen pui, als afscherming van ons kantoor met de showroom en een gigantische trap die de klanten naar de 3e verdieping moet leiden op 10 meter hoogte!

De gebinten en sporen zijn hergebruikt en volledig in het zicht gelaten. De begane grondvloer is uitgevoerd gevlinderd beton en voorzien van vloerverwarming.

Vanuit ons nieuwe kantoor en showroom willen we onze visie op architectuur in het algemeen en transformatieplannen in het buitengebied nog duidelijker uitstralen.
Ervaringen in dit werkgebied heeft geleid tot onze 
specialisatie in het uitwerken en uitvoeren van adviezen voor klanten in het buitengebied en de landelijke mark.
Zie interieur|ontwerp zakelijk

AFBEELDINGEN

^ Terug naar boven