inspirerend ontwerpbureau & showroom Hoeve

Over ons

Even voorstellen!

´╗┐´╗┐Cocoon Interieur|Ontwerp is het inspirerende ontwerpbureau van interieurarchitect Marjolein van der Zwaan (BNI) en Anna van Osch. 

De expertise van Marjolein gaat na meer dan 10 jaar ervaring in de interieur branche, verder dan een deskundig interieurontwerp of advies alleen.

Styling is in de loop van de jaren ook uitgegroeid tot een volwaardige expertise binnen Cocoon!

Vanuit de ontwerpstudio en showroom in de sfeervolle, monumentale Wilhelmina Hoeve in Helenaveen worden wensen en ideeën omgezet naar realiseerbare en creatieve ontwerpen. 

Marjolein van der Zwaan, interieurarchitect BNI
Marjolein van der Zwaan is interieurarchitect sinds 2007 en aangesloten bij de BNI. Afgestudeerd aan de Kunstacademie in Maastricht richting architectonische vormgeving & interieur kon ze direct aan de slag bij enkele gerenommeerde ontwerpbureaus.

Met haar gedegen interieurkennis en uitgebreid netwerk heeft ze ervoor gezorgd dat Cocoon een gevestigde naam is geworden in de wereld van wonen & interieur.

Cocoon werelds wonen webshop
De constante zoektocht naar inspirerende interieur -en lifestyle ideeën hebben daarnaast ook geleid tot het ontstaan van een eigenzinnige webshop waarin het grootste deel van de collectie terug te vinden is die uit voorraad leverbaar is. Meer info.

AFBEELDINGEN

^ Terug naar boven